2024-07-14 02:20:50
Biografie – Kirsten Fennis

Biografie

11 mei 1990. Kirsten Fennis is vanaf haar jonge jaren overtuigd dat ze op het podium thuis hoort. Op zesjarige leeftijd stond ze model voor o.a. Oilily en de Hema. Op achtjarige leeftijd was zij al te zien in de televisieserie ‘Zebra’ als Mandy en had ze solo’s in ‘Kinderen voor Kinderen’. Vanaf dat moment werd ze veel gevraagd als stemactrice voor films, tv-series en games.

In 2012 studeerde zij af aan het Conservatorium in de richting muziektheater, waar ze in haar laatste jaar al mocht spelen in de musical ‘Soldaat van Oranje’ met understudy Angela. Eind 2012 besloot ze het avontuur aan te gaan en te gaan werken voor Aidacruises. 4 jaar heeft ze als zangeres de wereld rondgereisd.
Begin 2017 besluit Kirsten dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging en weer te gaan werken aan land, en daar heeft ze seizoen 27 & 28 van ‘ Jeans’ gedaan,

In 2018 was Kirsten te zien als presentatrice van ‘Lotto Live’.

In 2019 kan zij iets groots van haar Bucketlist afstrepen, en doet zij mee aan The Voice Of Holland en kiest ze voor Team Waylon! The Voice combineert ze met de musical ‘Mamma Mia’ van StageEntertainment, waarin zij 2 ensemble tracks mag coveren.

Momenteel is zij met veel nieuwe project bezig. Ze mag mooie optredens doen als soloartiest, en zingt veel koortjes in voor tv en commercials.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kirstjb219/domains/kirstenfennis.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309 Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kirstjb219/domains/kirstenfennis.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309